BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van BobbejaanlandOp 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u alvast hieronder.

Download hier de aankondiging, het programma en de flyer in PDF.

 

HOE RESERVEREN VOOR DE BARBECUE? (Tot 1 juni 2018)

1. Schrijf je in voor de barbecue via het inschrijvingsformulier op Bobbejaanland Nostalgie

2. Maak het correcte bedrag over op ons rekeningnummer (t.a.v. Bobbejaanland Nostalgie - BE80 7350 3532 6677). Vermeld duidelijk ‘Reservatie barbecue + de naam waarop je reserveerde in de mededeling. Je ontvangt een mail als je betaling in orde is.

3. Haal op 9 juni je enveloppe met de tegoedbonnen voor de barbecue af aan onze infostand op de Bobbejaan Memorial.

Lees ook:

 

Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...